Pagina's

woensdag 8 december 2010

Kerstkaarten en meer

Ik heb maar even een nieuw bericht gemaakt want anders werd het vorige wel erg lang.
Voor een aantal weekjes terug met mijn moeder naar de creadoe geweest en daar ontzettend leuke dingen ingekocht voor kerstkaarten te maken.
O.a. nog enkele stempels van Magnolia, een tekststempel voor kerst en een stempel met mijn eigen naam!Ik vind hem zelf onzettend leuk geworden!
Mocht je er ook één willen bestellen? Dat kan via http://www.ludiec.nl/

Daarnaast heb ik ook weer mijn copics aangevuld! Mijn etui's voor 72 en 12 stuks zijn allebei vol!!! Momenteel is er een (voor mij) mega zending onderweg vanuit Duitsland! Hier zijn ze ontzettend goedkoop! Dus hier ook maar meteen een etui voor 72 stuks bijbesteld want die is dan ook weer voor meer dan de helft vol!
Heb er momenteel ook voor gekozen om de ciao's aan te gaan vullen met de sketch. Merk dat ik soms toch kleuren mis en de meesten geven kleurencombinaties aan die je met de ciao's niet kunt samenstellen.
Omdat ik zo ontzettend happy ben met mijn Cricut moest ik die natuurlijk meteen uitproberen op een speciaal project!
Hier in Venlo hebben wij ieder jaar met vastelaovend (carnaval) op dinsdag de Boerebroélof (boerenbruiloft). Ieder jaar mag een andere vereniging of organisatie dit organiseren. Voor komend jaar mag de organisatie waar mijn moeder en ik werken dit gaan doen!
Er wordt een klein gezelschap uitgekozen die dus de belangrijke rollen gaan vervullen, want het is toch een beetje een toneelspel. Zelf had ik aangegeven als wijkzuster (speciale rol dit jaar omdat het een zorginstelling is die het organiseert) of als bruidsmeisje! Tot mijn groot geluk mag ik dit jaar mee als bruidsmeisje. Sinds afgelopen juni (ja, je leest het goed) zijn wij al bezig met de voorbereidingen en er is dan ook o.a. een cd gemaakt met de liedjes die dit jaar speciaal voor ons zijn geschreven. Op 26 november hebben wij ons als gezelschap d.m.v. een feest gepresenteerd aan het publiek en werd dus symbolisch de eerste cd uitgereikt aan het bruidspaar.


Hier heb ik dus mijn kans waar gezien om hier iets leuks voor te maken.
Voor het bruidspaar heb ik dus 2 tasjes gemaakt waar de cd's inpasten met de kleuren van onze organisaties. Hier heb ik een setje labels aangehangen met de foto's van hun eigen gezinnen en het logo van onze Boerebroélof.

Hieronder enkele foto's van hoe het is geworden.


Tevens voeg ik nog een foto bij van mij met mijn outfit als bruidsmeisje. Op deze foto sta ik rechts boven. Naast mij staat een ander bruidsmeisje. Daaronder staan de vader van de bruidegom en onze bruid.


De recente kerstkaarten die ik heb gemaakt kun je bezichtigen onder het kopje 'kaarten'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten